Tagarbejde udføres af specialister

Trænger taget til at blive udskiftet eller renoveret, og leder du i den forbindelse efter et alsidigt tømrerfirma, der kan varetage dit tagarbejde? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Silkeborg Tømrerforretning varetager vi alle former for tømrerarbejde for både private husejere og forskellige former for erhverv, men vi er særligt specialiserede indenfor tagarbejde.

Så har du en tagopgave til os i Silkeborg, Horsens, Herning eller omegn, så står vi klar til at varetage opgaven for dig. Vi er meget perfektionistiske i vores arbejde, samtidig med at vi arbejder effektivt, og det er blandt andet vores høje kvalitet og gode effektivitet, der gør, at du som kunde kan være sikker på et holdbart og flot resultat, når du sætter os på en opgave.

Giv os et kald

Vi står klar til din forespørgelse

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal du vælge os til dit tagarbejde

Hvis du har brug for en tagrenovering, eller hvis du skal have udført en anden form for tagarbejde, er der mange gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at tage kontakt til vores firma. Her kan blandt andet nævnes følgende fordele: 

​Vi lægger stor vægt på grundighed og perfektion

​Vi arbejder effektivt, hvilket afspejles i din pris

​Vi er nemme og ligetil at tale med

​Vi tilbyder veludført tagarbejde i højeste kvalitet

​En af vores indehavere er så god til sit håndværk, at han fik en sølvmedalje, da han blev udlært.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din tagopgave

Har du en opgave, der involverer renovering af tag eller en større eller mindre tagreparation, står vi klar til at hjælpe dig, og du er naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alt vores tagarbejde, uanset om du skal have udført en reparation af tag, eller om der er tale om en komplet tagudskiftning.

FÅ ET GODT TILBUD PÅ TAGARBEJDE​

Silkeborg Tømrerforretning

Rugvænget 8.

8600 Silkeborg

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 2810 8620

E-mail: info@silkeborgtoemrerforretning.dk

CVR: 37987875

Hvad er dit navn? *
 
Hvad er dit telefonnummer? *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt